Despre noi

HairPlay Family Beauty înseamnă profesionalism şi respect pentru imaginea ta.
Va oferim servicii de coafor,frizerie, cosmetică, machiaj, manichiură, pedichiură și masaj, pachete special concepute pentru nevoile dumneavoastră. Fiecare serviciu de care beneficiați va fi o experiență minunată și relaxantă într-o atmosferă plăcută .
Specialistii nostri va vor ajuta sa alegeti varianta de look care vi se potriveste si care este in ton cu cele mai recente tendinte din styling. Daca doriti o coafura moderna, o manichiura reusita sau un machiaj pentru orice ocazie, HairPlay Family Beauty este cea mai buna alegere.
Experienta, daruirea si talentul sunt criteriile dupa care am ales membrii echipei noastre. Fiecare dintre ei a urmat cursuri de specializare si este pregatit pentru a face fata cu brio exigentelor clientilor. Ei stiu sa se adapteze celor mai diverse cerinte si sa va indeplineasca dorintele in materie de styling. Va vor intampina intotdeauna cu zambetul pe buze, iar clipele petrecute la salon vor fi o adevarata relaxare, care va va ajuta sa scapati de stresul acumulat dupa o zi de munca.

Va asteptam cu drag.