Servicii

Fie ca o priviti ca necesitate, fie ca o considerati un rasfat, orice v-ati dori in materie de infrumusetare, gasiti aici. Si o meritati din plin.
Mai mult decat atat, va oferim si siguranta. Pentru noi regulile de igiena, sterilizare si sanatatea dumneavoastra sunt litera de lege.
Instrumentarul reutilizabil este dezinfectat si sterilizat dupa fiecare folosire. Puteti avea garantia ca nu veti pleca de la noi cu vreun ”cadou” nedorit sau periculos.
Nu in ultimul rand veti beneficia si de relaxare. In salon veti avea parte de un ambient placut, muzica buna, o cafea sau un ceai. Si bombonele.
La noi va veti simti ca acasa, dar fara griji.
Nu va vom neglija nici dorinta de informare. Orice intrebare despre serviciile noastre sau despre ultimele tendinte in domeniu, este binevenita. Respect pentru timpul si dorintele dumneavoastra. Daca aveti o programare, vom face tot ce tine de noi sa o respectam. Deasemenea, alegerea in tot ce va oferim va apartine. Veti avea informatii corecte asupre preturilor si vom avea acordul dumneavoastra in legatura cu orice serviciu oferit.

Pe o piata din ce in ce mai stufoasa in oferte de infrumusetare de ce ati alege un salon sau altul ?
Toate argumentele de mai sus sunt importante si au pondere in alegerea dumneavoastra. Dar de multe ori trebuie sa cantarim si aspectul financiar.
Preturile noastre sunt atractive iar ofertele imbatabile. Iar daca vreti sa beneficiati de pachetele de oferte promotionale va asiguram ca reducerile nu vor afecta in nici un fel calitatea serviciilor sau cordialitatea noastra.